was successfully added to your cart.

Kurv

Challenge

Gode point og dobbeltsejr til Dansk Super Kart i Rødby

RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - RSC - DSK - Rødby - Dansk Super Kart

RS Competition kunne i pinseweekenden notere sig for syv podieplaceringer, da tredje og fjerde afdeling af Dansk Super Kart blev afviklet i Rødby. Et løb, der både markerede at Superkart mesterskabet nu er halvvejs, men også afslutningen på mange løb og gode timer på Rødby banen, der nu med den nye Femern forbindelse får ny adresse.

Med i alt 22 deltagere var Cadett Mini løbets største klasse, og med fra RS Competition var her Gianni Andrisani og Jonathan Weywadt. Gianni havde god fart og kørte omgangstider, der rakte til top 5 i søndagens finale. Desværre udgik han herfra og fik ikke mulighed for at udnytte farten. Jonathan Weywadt viser på trods af hans meget korte gokartkarriere hastig udvikling, og indkasserede en 15. og 16. plads. For begge Cadett Mini kørere gælder, at de konstant forbedrer sig, og teamchef, Robert Schlünssen, forventer at pokalerne kommer inden for kort tid. Ved det forgangene DASU Race Camp fik Jonathan da også sin første pokal med en flot tredjeplads.
Bastian Buus havde denne gang ikke en så god start som ved de forrige DSK afdelinger, og der skulle arbejdes for farten. Han blev gradvis hurtigere og hurtigere, og kunne til søndagens finale høste frugten af det gode arbejde og skrive sin tredje DSK sejr på CV’et. Rigtig hurtig hele weekenden og klar vinderkandidat var Viktor Poulsen, der desværre måtte udgå af finalen både lørdag og søndag. En meget ærgerlig afslutning for unge Viktor, der virkelig har fået sin sag for i Cadett Junior klassen. Filip Normann, der som Weywadt i Mini, også stadig er meget ny, blev henholdsvis nummer 18 og 20 i de to finaler.

Christian Rasmussen og Rasmus Bradahl stod for en virkelig stærk KF Junior præstation, og siden sæsonstart har de begge udviklet sig positivt. Til lørdagens løb blev det for Christian til en andenplads, mens Rasmus var uheldig og udgik. I søndagens finale sørgede de to unge kørere for en dobbelt podieplacering til RS Competition. Christian sikrede sig sin første DSK sejr, mens Rasmus sikrede sig en tredjeplads.

Hos Valdemar Risom i KF begynder det virkelig at tage form, og han blev til lørdagens finale nummer 3 blandt de i alt 14 deltagere. Til søndagens løb mistede han sin bedste motor, og herefter var der ikke mere at komme efter. Efter hård kamp lykkedes det ham at lige at holde sin inden for top 5. Philip Vollstedt, der kører sit første år i KF, viste rigtig god fart og leverede hurtige omgangstider, men havde problemer med at holde på sine dæk. Det blev til en 8. og en 6. plads.

Næste DSK afdelinger i Søndersø bliver afslutningen på mesterskaberne med enhedsmotorer i KF Junior og Cadett Junior, hvor både Christian Rasmussen og Bastian Buus på nuværende tidspunkt samlet ligger nummer 2. Der er lagt op til en spændende afslutning.

Leave a Reply