was successfully added to your cart.

Kurv

Challenge

Ring Djursland debut med op- og nedture til RS Competition

RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - Djursland

Efter en fremragende start på det danske Formel Ford mesterskab var der god grund til at gøre sig forhåbninger om flere podieplaceringer, da anden afdeling af mesterskabet i sidste maj weekend blev kørt på Ring Djursland. Med kun meget begrænsede, nærmest ikke eksisterende testmuligheder, var det en ny og ukendt bane for både Mathias Kristensen og Jan Jønck, og det skulle også vise sig at blive en svær debut på den teknisk svære og ikke mindst kuperede bane.

Med en tredje- og fjerdeplads i tidtagningen til teamkammeraterne fra RS Competition blev det første heat en kamp om tredjepladsen. Med næsten identiske omgangstider var der tæt kamp, men det blev Mathias Kristensen, der sikrede sig weekendens første podieplacering med et forspring på 0,6 sekunder til Jønck. For sidstnævnte udviklede weekenden sig desværre i den negative retning og endte med at blive en weekend til glemmebogen. Efter længe at have ligget på tredjepladsen i andet heat, så det lovende ud, men til stor ærgrelse kørte Jan af banen med et bremsesvigt som årsag. I tredje og sidste heat måtte han konstatere, at det bare ikke var hans weekend, da han igen måtte udgå – denne gang med et elektrisk problem.

Mathias Kristensen kørte hele løbet hurtige og stabile omgangstider, og i andet og tredje heat kvitterede han med ydereligere to tredjepladser. Den tidligere kartingkører, der med sin kun treårige motorsportskarriere, viser stor fremgang og ser ud til at have fundet sig godt til rette i sin Aquilla Formel Ford racer.

I slutningen af juni måned fortsætter kampen om mesterskabet i det sydlige Danmark på Padborg Park, hvor team RS Competition de sidste par har været utrolig stærke.

Leave a Reply