was successfully added to your cart.

Kurv

Challenge

RS Competition indleder Dansk Super Kart 2015 med sejr til Buus

RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - RSC - Bastian Buus - DSK - Dansk Super Kart 2015

I flot solskinsvejr blev dette års Dansk Super Kart mesterskab skudt i gang på Københavns gokartbane i weekenden den 18. og 19. april. Lidt over 100 kørere var fremmødt, og heraf var ti fra RS Competition. Det blev en god opstart med en række podieplaceringer og en enkelt sejr.

9-årige Gianni Andrisani og 7-årige Jonathan Weywadt er begge nye i Cadett Mini klassen. Gianni har en Rotax Micro sæson med sig i bagagen, mens Jonathan med sine kun syv år er helt ny i gokartverdenen. Dette satte også sit præg på kørslen, men begge kørere forbedrede sig løbende. Jonathans bedste finaleplacering blev en 19. plads ud af de i alt 24 kørere. Gianni var uheldig i begge finaler og udgik med tekniske defekter.

Bastian Buus, der i år er rykket til Cadett Junior klassen, formåede i den grad at sætte sit aftryk ved første DSK afdeling, og han stjal mildest talt billedet til lørdagens race ved at vinde både tidtagning, indledende heats og finale. Til søndagens anden afdeling rykkede konkurrenterne tættere på, og efter en tidsstraf i sidste heat samt en dårlig start i finalen rykkede Bastian et par trin ned af podiet. En første- og en fjerdeplads blev facit for Bastian. Viktor Poulsen, der også har taget skridtet videre til Cadett Junior, kvalificerede sig i lørdagens tidtagning som nummer 4, men udgik i begge indledende heats. Finalen måtte han derfor starte fra sidstepladsen, og her var adrenalinniveauet på højdepunktet. Han kørte sig igennem det 24 mands store felt og sluttede på 9. pladsen.
Søndagens udgangspunkt til finalen var med en startplacering som nummer seks noget bedre. Her måtte Viktor dog sande, at det ikke går helt så stærkt med hovedet drejet bagover, og med en yderst defensiv kørsel blev han sendt tilbage til 11. pladsen. Filip Normann er ligesom Weywadt i Cadett Mini helt ny, og har kun to måneders kørsel bag sig. Han viste gode takter, og bedste resultat blev søndagens finale med en 16. plads.

Christian Rasmussen leverede fremragende kørsel til lørdagens race i KF Junior og befandt sig konstant i toppen. Den flotte kørsel lønnede sig, og Christian kunne slutte første afdeling af Dansk Super Kart på andenpladsen. Søndag så det længe ud til, at lørdagens succes skulle gentage sig, men et sammenstød med en modkørende sendte ham ufortjent tilbage til niendepladsen. Rasmus Bradahl kørte permanent samme omgangstider som Christian, men som nyoprykker fra Cadett Junior var Københavns gokartbane en kropsmæssig hård debut. Teamet forventer at se ham i toppen til de resterende afdelinger.

I KF var det Amalie Wichmann, Philip Vollstedt og Valdemar Risom, der repræsenterede RS Competition.
Alle tre kørere viste, at de havde farten til top 3, og til lørdagens finale sluttede Amalie på en flot 3. plads. Philip havde problemer med kræfterne, mens Risom var hårdt plaget af tekniske drillerier. Til søndagens finale slap han endelig og kvitterede med en 3. plads.

Dansk Super Kart mesterskabet fortsætter i Rødby i pinsen den 23. og 24. maj, og her håber teamet på endnu flere topplaceringer.

Leave a Reply