was successfully added to your cart.

Kurv

Challenge

RS Competition til jubilæumsløb i Ikast

RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - RSC - Ikast - Jubilæumsløb

Efter en længerevarende og ikke mindst tiltrængt ombygning lagde Ikast gokartbane for første gang i denne sæson asfalt til et Rotax Max Challenge løb. Med sjette afdeling af RMC mesterskabet, er RS Competition nu over midtvejs i sæsonen, og det spidser nu til i kampen om topplaceringer, når pointene for sidste gang tælles sammen.

Malthe Jakobsen, ubesejret de sidste tre DM afdelinger, måtte denne gang, efter at have vundet prefinalen, se sig henvist til femtepladsen, da Mick Sørensen, der ved de seneste løb også har placeret sig i toppen, denne gang virkelig havde fået skub i karten. Bedste placerede RS mini kører blev Mikkel Tygesen med en fjerdeplads i både prefinalen og finalen. Lidt længere nede i rækkerne som nummer syv fulgte Christoffer Christensen. Med finalens absolut hurtigste omgangstid, to tiendedele hurtigere end den næst hurtigste, så den nye bane ud til at passe Christoffer yderst godt. Magnus Kriklywi og Noah Sørensen var begge uheldige og udgik i prefinalen. For Noah gik det så galt, at han grundet en øm hånd ikke kunne køre finalen. Magnus kørte sig godt op i feltet og sluttede som nummer 16.

Hos Seniorerne var Nicolaj Lindberg igen til start og blev endnu engang udfordret med en ny bane. Som altid tog han udfordringen med oprejst pande, og en femte- og syvendeplads i prefinalen og finalen vidner om en flot udvikling siden Nicolajs gokart debut i marts måned denne sæson.

Martin Henckel Mortensen var i Rotax Super Senior denne gang mildest talt ikke til at nå, og med sejr i både tidtagning, indledende heats, prefinale og finale sikrede han sig maksimum point til det samlede mesterskab og kampen om den eftertragtede VM billet.
Også Philip Vollstedt og Christian Loft var rigtig godt kørende og lagde i tidtagningen ud med en anden- og femteplads. Begge holdt sig gennem hele løbet i top 5, og til finalen var det Christian Loft, der med en tredjeplads og dermed bedste placering hidtil, kunne betræde podiet. Philip sluttede som nummer fem.

Rotax Max Challenge mesterskabet holder nu sommerpause indtil august, men i mellemtiden deltager teamet både i den tyske RMC, Rotax Euro Challenge i Zuera, Spanien samt Rotax Nordisk Mesterskab – igen på den nye Ikast bane.

Leave a Reply