was successfully added to your cart.

Kurv

ChallengeDansk Super KartRotax Max Challenge

RS Competition sejrer sikkert i Cadett- og KF Junior til DSK på hjemmebane

By 21. august 2015 No Comments
RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - RSC - Cadett - DSK - KF Junior - Dansk Super Kart

Efter en god lang sommerpause lød startskuddet til anden halvdel af Dansk Super Kart – denne gang på RS Competitions hjemmebane i Vojens. Forberedelserne var derfor ekstra gode, og mens teamchef, Robert Schlünssen, var i aktion til Formel 4 på Nürburgring, trådte tidligere RS kører, Nicolai Kristensen, til og havde det overordnede ansvar. Og for RS Competition blev det til en weekend med guldregn i Cadett Junior og KF Junior og adskillige andre podieplaceringer.

Den kun 7-årige Jonathan Weywadt i Cadett Mini udvikler sig imponerende hurtigt og var for kun få måneder siden helt ny i udendørs konkurrencegokart. Den flotte udvikling er resultatet af mange timers træning- og løbskørsel på baner i hele Danmark samt RS Competition Racing School i Spanien, og med den indsats kan det ikke vare længe før drømmen om en podieplads til Dansk Super Kart går i opfyldelse. Denne gang blev det til en flot 4. plads, der uden tvivl har givet Jonathan endnu mere blod på tanden. For Gianni Andrisani var der denne gang ikke så meget at skrive hjem om. I lørdagens finale i regnvejr så det ellers lovende ud, men en afkørsel kostede ham topplaceringen. Søndag sluttede med en 11. plads.

For lokale Bastian Buus i Cadett Junior blev det en weekend lige efter bogen. Med en dobbeltsejr i både regn- og tørvejr viste han virkelig storform og tog alt opmærksomheden blandt både kørere og tilskuere. Buus blev fulgt til dørs af sin teamkollega, Viktor Poulsen, der endelig havde medgang og kvitterede med en 3. og 4. plads. Filip Normann gennemførte kun søndagens finale, og her blev det til en 10. plads. Farten bliver bedre, og Filip kæmper videre i et af Danmarks hårdeste felter.

Hos RS Competition kunne man også glæde sig over fantastiske resultater for Christian Rasmussen og Rasmus Bradahl i KF Junior. Lørdag tabte de dog til sidste års RS kører, Frederik Vesti, der denne sæson kører andetsteds i udlandet og for første gang i år deltog i en Dansk Super Kart afdeling. Søndag lagde de et hårdt pres på Vesti og til finalen slog Rasmussen til og kørte en flot og overbevisende sejr hjem. Bradahl tog tredjepladsen og kørte tilmed finalens hurtigste omgangstid. Flotte indsatser fra de unge, men garvede kørere.

For KF køreren, Valdemar Risom, var det denne gang et noget mere problemfyldt løb end i Søndersø, hvor han dobbeltsejrede. Begge dage blev det til en 7. plads, og han fandt aldrig helt tilbage i sporet. For hjemmebanekøreren, Philip Vollstedt, blev det også en weekend med både succes og drillerier. Til søndagens finale var han lynende hurtig og kørte sig fra en af de sidste pladser til tredjepladsen. En tidsstraf på 3 sekunder sendte ham desværre tilbage til 5. pladsen, men med finalens hurtigste tid og bemærkelsesværdige overhalinger fik han alligevel sat sit aftryk.

Om blot to uger fortsætter Dansk Super Kart mesterskabet i Grindsted, og i denne weekend deltager flere af RS kørerne i et klubløb som forberedelse til løbet, imens RS Competitions danske Rotax er i Korsør for at forsvare sine føringer i Mini, Junior og Senior i det danske Rotax Max Challenge.

Leave a Reply