was successfully added to your cart.

Kurv

Challenge

RS Competition i tætte dyster til DSK i Rødby

RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - RSC - DSK - Rødby

I weekenden den 21. og 22. juni skulle syvende og ottende afdeling af Dansk Super Kart køres – denne gang i Rødby, som teamet to uger forinden også besøgte i forbindelse med den danske Rotax Max Challenge. For nogle af DSK kørerne skulle løbet også vise sig at blive lidt af en challenge, men teamet fik dog alligevel flere podieplaceringer og pokaler med sig hjem.

DASU Mini Cups afslutning ved det seneste DSK i Grindsted betyder også et farvel til enhedsmotorerne for Cadett Mini, og det fik Viktor Poulsen desværre virkelig at mærke. Motorproblemer sendte ham et godt stykke ned i feltet – meget uvant for Viktor, der hele året har været med helt fremme. En stor indsats natten til søndagens løb og en ny kart gav ham dog lidt mere fart, og i søndagens finale sikrede han weekendens bedste resultat med en samlet 4. plads.
Julie Friis var under hele løbet super godt kørende, og befandt sig det meste af tiden i top 3. Bedste finaleplacering fik hun om lørdagen med en femteplads. Med de stabile topplaceringer har Julie også avanceret en plads fremad i det samlede mesterskab og ligger nu på fjerdepladsen, mens Viktor har måtte overgive føringen til Lucas Svensson.

Med 18 deltagere i Cadett Junior feltet havde RS Competitions kørere, Rasmus Bradahl, Bastian Buus og Mads Riis også fået sin sag for. For Bastian var det hans første møde med Rødby banen, men på trods af det viste han under hele løbet fremskridt og sluttede i søndagens finale på femtepladsen. Mads Riis kørte et stabilt løb og placerede sig hele tiden mellem P6 og P8. En sjetteplads i de to finaler blev slutresultatet for Mads, der også i det samlede DSK mesterskab ligger på sjettepladsen.
Rasmus Bradahl manglede til fredagens træning en del fart, men da løbsdækkene lørdag morgen kom på, var han med, hvor det gjaldt. Han sikrede sig to tredjepladser og kunne dermed gå på sommerferie med gode mesterskabspoint i bagagen.

Frederik Vesti havde inden weekenden været ude for et uheld og fået andengradsforbrændinger på begge hænder. Han var dog fast besluttet på at køre løbet, så han trodsede forbrændingerne og viste endnu engang sit talent og ikke mindst sin vilje. Det udmøntede sig i gode point og med to andenpladser i de to finaler har Vesti således endnu engang udbygget hans mesterskabsføring.
Christian Rasmussen har siden sin ankomst til RS Competition virkelig udviklet sig flot og i lørdagens finale fik han med en tredjeplads sin første podieplads. Men en lidt for aggressiv kørestil betød desværre, at der til søndagens løb ikke var meget dæk tilbage, hvorfor det ikke var muligt at gentage lørdagens succes.

Amalie Wichmand i KF2, som virkelig har overrasket positiv i de sidste to løb, havde igen hele tiden farten til top 3, og ingen er efterhånden i tvivl om, at Amalie kan køre rigtig stærkt. Hendes manglende løbserfaring satte desværre en stopper for belønningen, men med det tempo, Amalie viser fremgang, er det kun et spørgsmål om tid, før hun er at se på podiet.

Forude venter nu en sommerpause, inden Dansk Super Kart atter fortsætter i det nordlige Jylland i Thy i slutningen af august.

Leave a Reply