was successfully added to your cart.

Kurv

Challenge

RSC helt med fremme til DSK i Grindsted – Poulsen samlet vinder af Mini Cup

RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - DSK - RSC - Grindsted

Mens et mesterskab blev afsluttet og vundet, blev et andet indledt, da Grindsted Gokartbane i den 31. maj og 1. juni var vært ved femte og sjette afdeling af Dansk Super Kart mesterskabet. RS Competition stillede også denne gang talstærkt op med ni kørere fordelt på fire klasser. Vejret viste sig fra sin bedste side og sørgede hele weekenden for optimalt gokartvejr, og med masser af spændende og tæt race, blev det et løb, der aldrig var kedeligt at kigge på for de mange fremmødte tilskuere.

Viktor Poulsen var igen flyvende og vandt alle heats undtagen søndagens finale, som blev noget kaotisk, da skiltet ’langsom kørsel’ blev givet, og hver eneste kører havde sin egen tolkning af dette. Som den mest vindende kører siden starten på dette års DSK, kunne Viktor søndag eftermiddag ydermere kalde sig vinder af DASU Mini Cup – a point med konkurrenten, Lucas Svensson. I det samlede DSK mesterskab er Viktor ligeledes fortsat i spidsen.
Julie Friis var denne gang ikke helt så langt fremme som ved forrige løb på hjemmebanen i Vojens. Hun holdt sig dog hele tiden stabilt i top 10 og fik vigtige point til mesterskabet. Hendes bedste resultat blev en femteplads i et indledende heat, og ligeså sluttede Julie også nummer fem i det samlede DASU Mini Cup.

Hos de fire Cadett Junior kørere var Rasmus Bradahl rigtig stærkt kørende, og var meget tæt på en dobbeltsejr. En teknisk defekt i det ene af søndagens indledende heats gav ham en startplacering som nummer 12 til finalen. Her leverede Bradahl en præstation i verdensklasse og kørte sig fra midten af feltet hastigt mod toppen, hvor han midtvejs overtog føringen og holdt denne lige til det ternede flag. Det fornemme resultat har nu sendt ham ind i top 3 i det samlede mesterskab.
Også Mads Riis blandede sig flere gange i top 3 og sluttede også lørdagens finale på tredjepladsen. Søndagen startede endnu bedre med en andenplads i tidtagningen, men finalen blev en rigtig herrefight mellem de første seks, og her trak Mads det korteste strå og måtte tage til takke med sjettepladsen.
For Bastian Buus og Magnus Kriklywi drillede det lidt, og selvom Bastian Buus flere gange kørte rigtig hurtige omgangstider, kom han aldrig rigtig inden for i top 5. Søndagens finale sluttede nærmest inden den var gået i gang med en påkørsel bagfra, der i første sving sendte ham i sandkassen. Kriklywi lavede sit bedste resultat i samme finale med en 13. plads.

For både Frederik Vesti og Christian Rasmussen i KF Junior var der mest succes til søndagens race, hvor Vesti i tidtagningen kvalificerede sig som nummer 3 og Christian som nummer 6. Finalen startede perfekt for begge kørere med Vesti i spidsen og Christian efter som nummer 2. Imidlertid havde lokale Julius Lassen virkelig fået fart på, og nærmede sig hurtigt Vesti og Christian i front. Begge måtte overgive sig, og for Vesti gjaldt det nu om at blive på andenpladsen og samle point til de i alt tre mesterskaber, hvor han i alle tre har lagt sig i spidsen. Christian indledte en hård dyst om 3., 4. og 5. pladsen og efter mange flotte overhalinger blev det til en femteplads.

Til søndagens finale fik Amalie Wichmann for alvor skub i karten og imponerede alle. Hun noterede sig som den hurtigste kører og kørte sig fra den bagerste del af feltet til en femteplads, og kun tiden satte en stopper for hendes opkørsel. En virkelig solid og fremragende præstation af Amalie, der med Grindsted løbet nu har kørt tre løb for RS Competition.

Den 21. og 22. juni er Rødby Karting Ring sidste stop før sommerpausen, og her satser teamet stærkt på at bevare kontakten til toppen i alle klasser.

Leave a Reply