was successfully added to your cart.

Kurv

Challenge

RS Competition indleder sæson 2015 med vellykket RSC Racing School i Spanien

By 8. februar 2015 No Comments
RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - RSC - Racing School - Spanien - 2015

Efter flere måneders planlægningsarbejde var det i uge 5 endelig tid til afviklingen af RS Competition Racing School 2015. En uge som både teamchef, Robert Schlünssen, og ikke mindst kørere i den grad havde set frem til efter en lang vinterpause. 29 gokartkørere i alderen 7-19 år samt mekanikere, forældre samt hjælpere fra både Danmark, Sverige og Tyskland skabte grundlaget for dette års Racing School, der for andet år i træk blev afholdt i Campillos, Spanien. På samme bane indleder teamet i uge 7 sæsonen med Rotax Winter Cup.

Med afsæt i initiativet fra 2012, hvor Robert Schlünssen startede RSC Racing School med det formål at bidrage til udviklingen af unge racerkørere med alt, der hertil hører, blev der igen i år traditionen tro afholdt kurser i datalogging, mentaltræning, teknisk træning, fysisk træning og køretræning. Normalt indeholder turen også et ernæringskursus. Hjælpertruppen bestod således af en rådgiver for hver klasse, to motoransvarlige, en mentaltræner, to dataloggere, en fysisk træner samt en madansvarlig til dagens måltider. Kurserne blev henholdsvis afholdt i hotellets konferencerum og på banen. Det 4-stjernede hotel er således nøje udvalgt netop på grund af dets gode faciliteter og konferencelokaler til afvikling af de respektive kurser. Ligeså er banen med sin størrelse og gode muligheder for optimal køretræning indeholdende både tidtagning- og løbstræning, bremseteknik, svingteknik m.m. vurderet som perfekt i forhold til turens formål.

Fire dage med super solskinsvejr og cirka 18 grader samt to dage med regn gav ideel mulighed for at træne under alle de forhold, som kan møde kørerne i den forestående sæson.
Med i alt 81 turdeltagere opstod et godt fællesskab, hvor folk lærte hinanden at kende på kryds at tværs, og samtidig mødte Rotax verdenen KF verdenen.

En yderst vellykket RSC Racing School og dermed start på sæson 2015, hvor det bliver rigtig spændende at følge de mange turdeltageres præstationer i den danske såvel som udenlandske gokartarena.

Leave a Reply