was successfully added to your cart.

Kurv

Challenge

RS Racing School for femte gang i træk en stor succes

RS-Competition - Tony Kart - Gokartweb.dk - Gokartskole - Gokart - Kart - Kartskole - DASU - Gå til Gokart - BGK - Kart Racing Vojens - K-Tech - Team - RSC - Robert Schlünssen - Nanne Thaden

Det danske gokartteam, der i årenes løb har vokset sig til Danmarks største, har netop afsluttet dette års RS Racing School. Turen, der i 2011 oprindeligt startede som et arrangement afviklet over enkelte weekender inden sæsonstart i lokaler på Vojens gokartbane, var i år den femte i rækken, og er siden dens begyndelse altså udvidet markant. Ikke blot er turen flyttet udenlands, men også deltagerantallet er firedoblet. I år havde turen 24 deltagere, hvoraf de fleste startede rejsen fra København efter på fornem vis at være blevet fragtet dertil med bus fra Alba Turist.

”I gokart er der ingen træner ligesom der er i fodbold og andre sportsgrene. Derfor er det svært at starte som ny i gokart, og der er desværre en tendens til, at meget få vil hjælpe de nye. Derfor ønsker jeg at skabe en træningsstruktur, der giver folk uden for teamet en mulighed for at få hjælp til opstart af gokart. Og det er egentlig hele grundideen med RS Racing School.”

Sådan lyder det fra teamejer, Robert Schlünssen, der derfor har sammensat turen, så den består af både fysisk træning, teknikkurser, datalogging og ikke mindst masser af køretimer. Bag de forskellige kurser står de to tidligere RS kørere, Nicolai Kristensen og nu Formel 4 chauffør, Jan Jønck. Derudover består holdet bag turen af Benjamin Bailly, der selv er tidligere gokart- og formelkører, og Nanne Thaden, der også er del af teamets daglige drift i Vojens. Motorsupport varetages af Jim Christensen, der har mange års motorerfaring, og cateringansvarlig er Tine Rahbek Ottesen, der på banen har sørget for god mad til turens deltagere.

I de seneste år har banen i Campillos ved Malaga lagt asfalt til turen, men i år var destinationen ændret til Kartodromo International Lucas Guerrero banen i Valencia. En kæmpe international gokartbane, der med sine 1,428 meter i kombination med 18-20 grader dagligt skabte perfekte betingelser for turen. Når deltagerne ikke var på banen, blev hotellets gode faciliteter for sport og svømmetræning flittigt benyttet i både morgen- og aftentimerne.

Hele holdet bag RS Competition takker alle deltagere for en tur med god stemning og et super sammenhold og ønsker alle en god sæson 2016.

Leave a Reply